The Companys al Camp Nou II  
 
  The Companys tornen al Camp Nou 1 any després
 

Com ja van fer l'any passat, the companys tornaren al Camp Nou del FC Barcelona per realitzar-hi un concert. Aquesta vegada però, The Companys tocaven acompanyats d'una representació més que important del pop-rock que es fa en català, com son el cantautor Albert Fibla, l'eurovisiva Marta Roure, el grup de Reus Whiskyn's, les alegres Macedònia i uns amics nostres, els Fes-te Fotre.
El concert es va realitzar a les portes de l'estadi, en un escenari habilitat per l'ocasió, on es van poder sentir els temes de tots els participants. El públic s'ho va passar d'allò més be oblidant per uns instants que anaven a veure un partit de fútbol i es van quedar fins al final de l'acte (uns 20 minuts abans de començar l'encontre).
Durant la setmana anterior The Companys van anar entre setmana a fer la promoció de l'acte del partit, on podreu veure en aquest reportatge els millors moments amb que ens vam trobar.

El dia de promoció (dijous 21-10-2004)

El dijous es van celebrar els actes de promoció del concert previ al partit FC Barcelona - Atl Osasuna. The Companys hi va assistir per fer-se la foto amb els jugadors del primer equip del barça i la resta de grups participants. També van participar d'un reportatge que feia BarçaTV, amb una entrevista i diferents imatges del grup pel Camp Nou.


The Companys posant dins de l'Estadi amb la Marta Roure i el cantant del grup reusenc Whiskyn's.


The Companys asseguts a la banqueta del FC Barcelona durant l'entrevista de BarçaTV.

Retalls de premsa
La Mañana - divendres 22-10-2004 -
LLEIDA - El grup lleidatà The Companys presentarà el seu segon disc "Ni polític, ni correcte" (Picap), aquest diumenge en viu en el Camp Nou abans del partit Barça-Osasuna. La banda ja va fer una versió de l'himne culé i ara estrenarà el seu single i vídeo, "Països Catalans". "Ni polític, ni correcte" és un exercici de 12 cançons entre les quals es troben dos temes recuperats de les primeres maquetes de la banda - "Auliva arbequina" i "Ets un mussol" - a les que se'ls ha donat un aire molt més actual. Aquest CD s'inscriu dins l'ironia habitual del grup i evidencia una clara evolució tnat en continguts com en maduresa. La presentació oficial en viu del disc a Lleida es va produir durant la última edició de les Festes de la Tardor.

SEGRE - divendres 22-10-2004 -
THE COMPANYS, AL CAMP NOU - Barcelona - El grup lleidatà The Companys va participar ahir al Camp Nou en l'acte de presentació de les actuacions que tindran lloc aquest diumenge abans del partit entre el Barcelona i l'Osasuna. a més del grup lleidatà actuaran altres grups com Whiskyn's, Fes-te Fotre, Macedònia i els cantants Albert Fibla i Marta Roure, la primera artista que va cantar a Eurovisió en llengua catalana. The Companys també estrenaran al Camp Nou el vidoclip que han gravat sobre el tema "Països Catalans" i interpretaran dos temes del seu disc més recent, titulat "Ni polític, ni correcte.

SPORT - divendres 22-10-2004 -
MÚSICA - Instantes antes de que el equipo comenzara el entrenamiento que Frank Rijkaard programó a las 18:00 horas, tuvo lugar un sesión fotográfica de los jugadores con algunos de los representantes de los seis grupos que participaran este domingo en los actos previos al partido que enfrentará al Barcelona con el Osasuna. La música regresará al Camp Nou de mano de "The Companys", "Albert Fibla", "Macedònia", "Marta Roure", "Fes-te Fotre" i "Whiskyn's".

EL MUNDO DEPORTIVO - divendres 22-10-2004 -
ESTE DOMINGO, VUELVE LA MÚSICA AL CAMP NOU - Instantes antes de la sesión de ayer varios miembros del primer equipo se fotografiaron en la Masia con los intérpretes i grupos musicales que actuaran el domingo en los momentos previos al partido Barça-Osasuna. Son "The Companys", "Macedònia", "Fes-te Fotre", Marta Roure, "Whiskyn's" i Albert Fibla, éste último colaborador musical del programa "Tu diràs" de RAC1 que dirige Jordi Basté. Fibla ha lanzado su primer CD, titulado "Senzill" con notable éxito.

 

TC al Camp Nou
Durant els actes The Companys van presentar el primer videoclip del nou CD, "Països Catalans". El videoclip es va projectar al marcador de l'estadi instants abans del partit.

El club va ubicar els participants en el concert al Gol Sud on vam poder gaudir tots del partit i de la victòria 3-0 del barça.

Properament noves fotos...